" Terrasser mod øst og vest
" Udsigt til sø og park
" Åben planløsning
" Ingen dørtrin eller trapper" />
Teglgårdsparken 13P, 5500 Middelfart

151 m2 stor andelsbolig med to terrasser og søudsigt

Du får en af Teglgårdsparkens absolut bedst placerede lejligheder, hvis du flytter ind i denne 3V'er. Den ligger i stueetagen, har to skønne terrasser og en dejlig, åben udsigt over Teglgaardsparken, som er en flot, grøn park med sø.

Teglgårdsparken var oprindeligt et psykiatrisk hospital, som blev opført omkring år 1888 af bygningsinspektør Vilhelm Valdemar Pedersen med et monumentalt anlæg i nøgtern italiensk renæssancearkitektur og med stor detaljerigdom. I dag anvendes de oprindelige bygninger til boliger, kontorer, klinikker, skole m.m., og der er løbende kommet flere boligbyggerier til. Området består af et åbent parkanlæg med store grønne plæner og imponerende træer af forskellige træsorter, hvor størstedelen er beskyttet af lokalplanen.

Selve den bygning, du kan flytte ind i her, er et moderne boligkompleks fra 2004. Lejligheden er lys og venlig med store vinduespartier samt lyst interiør, hvide vægge og lofter. Her er ingen dørtrin eller trapper, og her er masser af albuerum.

Boligen er indrettet med stort soveværelse med badeværelse én suite, ekstra badeværelse og entré, bryggers, ekstra stort værelse samt et stort, åbent opholdsmiljø med et integreret, lyst spisekøkken. Terrasserne ligger mod henholdsvis mod øst og mod vest, og den østvendte har flot udsigt til søen.

Book en fremvisning, hvis det er dig, der skal være den heldige ejer af denne dejlige lejlighed i Teglgårdsparken.

" Stuelejlighed
" Terrasser mod øst og vest
" Udsigt til sø og park
" Åben planløsning
" Ingen dørtrin eller trapper