Kongebrovej 28, 5500 Middelfart

178 m2 indflytningsklart byhus i den charmerende, gamle bydel

Eksklusivt i Middelfarts gamle bydel - nu har du muligheden for at erhverve dig et af de charmerende, ældre byhuse med beliggenhed tæt ved Lillebælt.

Byhuset tilbyder hele 178 m2 fordelt på to plan med køkken i både stueplan og på førstesalen, så det er muligt at bo flere generationer under samme tag, eller have en afdeling til Airbnb ved siden af privatboligen. Oven i det er huset fuldstændig indflytningsklart. Lyder det spændende? Så læs endelig videre.

Boligen er opført i 1887, og tilbygget i 2005. Huset rummer derfor en masse charmerende detaljer som bjælkelofter, der flot forenes med den moderne, nyrenoverede stil.

Kommer I med indenfor, bliver i mødt af en lys og behagelig atmosfære. Stueplan er indrettet med et nydeligt, hvidt køkken med kogeø, to ovne og i åben forbindelse til spisesektionen. I samme afdeling er der indrettet to værelser - begge med hems. I den anden afdeling af stueplan er der endnu et værelse, et kontor, et badeværelse og et bryggers. Førstesalen rummer ligeledes et skønt køkkenalrum i forbindelse til stue, hvorfra der er et fantastisk kig ud imod broerne og Lillebælt. Gulvene er malet hvide, hvilket tilfører rummet en masse lys og karakter, og lofterne udgøres henholdsvis af akustikplader og bjælker, der går flot hånd i hånd. På førstesalen finder I også endnu et badeværelse.

Med ejendommen følger også en hyggelig vestvendt oase på terrassen, hvor der er en skøn gårdhavestemning. Her med god plads til at indrette sig med solsenge, bord, grill, blomsterkrukker mm.

Huset har en af Middelfarts bedste placeringer - nemlig i den gamle bydel. Her får I det bedste af begge verdener - en beliggenhed få hundrede meter fra Lillebælt samtidig med, at der blot er 5 minutters gang til skoven, gågaden, indkøb, havnen, cafeerne mm.

Book en fremvisning hos Færch Bolig.

Charmerende byhus
178 m2
To køkkener
Indflytningsklar
Tæt ved Lillebælt