Smedegade 15C, 2. 10., 5500 Middelfart

Charmerende loftslejlighed med garage i Middelfarts gamle bydel

Velkommen på 2. sal i en af Middelfarts smukke gamle ejendomme fra 1800-tallet. Her får du en superfin lejlighed med lige dele charme og personlighed og lige dele moderne komfort.

Lejligheden er moderniseret og byder blandt andet på et frækt spisekøkken i en mørk farve med kontraster i rustfri stål og hvid. Skrå ovenlysvinduer giver en dejlig udsigt til himlen og byens tage udenfor, og gulvtæpperne kan jo bare fjernes, hvis de ikke falder i din smag.

Foruden køkkenet og stuen byder boligen på to gode soveværelser, et badeværelse og et walk-in closet, og et ekstra plus er, at du får dit eget depotrum med installation til tørretumbler.

Sidst, men ikke mindst, følger der en 18 m2 stor garage med til boligen, så bilen kan stå i tørvejr, og ikke mindst kæmpe om de meget få parkeringspladser der er på vejene i den gamle bydel.

Selve ejendommen er et Skagensgult pragteksemplar af en etageejendom med røde tegl på taget og en brolagt gårdsplads med fliseterrasse til fri afbenyttelse. Indgangen til lejlighedens opgang er placeret i denne gård, så selvom du er midt i byen, føles det fredeligt og afsides, så snart du er gået gennem ejendommens fine port.

Vil du have chancen for at kunne sætte nøglerne til denne skønne lejlighed i dit nøglebundt? Så kontakt Færch Bolig og hør mere.