Møllehaven 1A, 5500 Middelfart

Velholdt rækkehus med flot have i Middelfart

Ønsker du at bo i et trygt, fredeligt område, er dette velholdte rækkehus en vinder. Du får en lukket, nem have mod vest i et roligt villakvarter, hvorfra der er kort afstand til busstoppested, indkøb, kysten og alt hvad Middelfart ellers byder på.

Rækkehuset passer perfekt til soloen eller parret, der ikke vil bøvle med havearbejde, og boligen er indrettet i materialer, der ikke kræver det store at vedligeholde. Boligens 71 m2 er fordelt på et soveværelse, stue og køkken i ét samt et badeværelse. Dertil kommer et rigtig godt integreret isoleret redskabsskur, der rummer masser af plads til opbevaring, værktøj, cykler og lignende.

Køkkenet er fra 2014 og både funktionelt og pænt med god plads bag de lyse låger. Rummet adskilles blot fra stuen med en halvø, hvilket forstærker fornemmelsen af lys og luft begge steder. Det åbne opholdsrum belyses flot gennem store vinduespartier mod syd og vest.

Samtidig er det også fra stuen, du har direkte adgang til den sydvendte have - en skøn oase med fliseterrasse og flot beplantning. Indret dig hyggeligt med havemøbler, blomsterkrukker og legeredskaber til børn eller børnebørn, og nyd solen hele dagen og det meste af aftenen. Foran huset er der lagt skærver omkring formklippede træer og buske, hvilket giver et stramt og indbydende indtryk.

Er du på udkig efter en god, tryg og nem bolig, er du kommet til det rette sted. Velkommen til Møllehaven 1A i Middelfart.

- Fredelig, central beliggenhed
- Tæt på indkøb og bus
- Flot, solrig have
- Godt redskabsrum
- Flot lysindfald