" Tidløs stil
" Ældre køkken og renoveret badeværelse
" Østvendt gårdhave
" Veldrevet forening" />
Frederiksgade 64, 5500 Middelfart

Pænt rækkehus (ejerlejlighed) med østvendt gårdhave og central beliggenhed
Dette rækkehus i Middelfart byder på et kombineret køkken/alrum/stue, en østvendt, ugeneret gårdhave og en central beliggenhed få minutters gang fra det summende shopping og caféliv i gågaden og det nye havnemiljø NyHavn 2 med Kulturøen som omdrejningspunkt.

Boligen ligger som den næstsidste i nydelig ejendom fra 1981, og du bliver del af en god, veldrevet ejerforening. Boligen er nydeligt indrettet med hvide fyldningsdøre og fransk dør til køkkenet, der lader lyset passere. Gulvene er lyse og væggene hvide.

Køkkenet er lettere slidt, men de hvide elementer er funktionelle og står i harmonisk kontrast til et stænkpanel i mørke mosaikfliser. Træbordpladen er en varm nuance, som fuldender det rolige udtryk. Badeværelset har en fin separat bruseniche, og i soveværelset er der både garderobeskab og hylder, som kan følge med, hvis det ønskes.

Stuen og køkkenet er ét sammenhængende rum, som føles endnu større om sommeren. Når det er varmt, er det oplagt at lade terrassedøren stå på vid gab, så du hurtigt kan dække op til brunch eller frokost i gårdhaven.

Med andre ord får du her et indflytningsklart rækkehus med meget central beliggenhed og privat gårdhave. Book en fremvisning.

" Centralt i Middelfart
" Tidløs stil
" Ældre køkken og renoveret badeværelse
" Østvendt gårdhave
" Veldrevet forening