" Indflytningsklar bolig
" Veldrevet forening
" Meget tæt på centrum
" Enderækkehus" />
Frederiksgade 40, 5500 Middelfart

Indflytningsklart enderækkehus med gårdhave og central beliggenhed

Når du overtager dette enderækkehus i Middelfart, kan du stille dine møbler direkte på plads og begynde en ny hverdag med fine forhold både ind og ude. Her får du nemlig et nymalet og helt indflytningsklart rækkehus med pænt køkken, vestvendt gårdhave og en fed beliggenhed få minutters gang fra det summende shopping og caféliv i gågaden og det nye havnemiljø NyHavn 2 med Kulturøen som omdrejningspunkt.

Boligen ligger i den ene ende af en nydelig ejendom fra 1981, og du bliver del af en god, veldrevet ejerforening. Boligen har en tidløs, elegant stil med afdæmpede farvevalg, og den er funktionel og veludnyttet.

Køkkenet er eksempelvis indrettet med hvide elementer med diskrete fyldninger, der står i harmonisk kontrast til den mørke bordplade og et enkelt bånd af antracitgrå fliser, som fuldender det ellers hvide stænkpanel. Gulvtæppet i boligen er den samme grå nuance, og det samme farvespil findes på køkkenets gulv.

Stuen og køkkenet er ét sammenhængende rum, som endda føles endnu større om sommeren. Når det er varmt, er det oplagt at lade terrassedøren stå på vid gab, så du hurtigt kan hente en ny kold drink eller flere bøffer til grillen, når du slapper af i gårdhaven.

Med andre ord får du her et indflytningsklart rækkehus med meget central beliggenhed og privat gårdhave, kombineret køkken/alrum/stue, soveværelse og badeværelse med bruseniche. Book en fremvisning.

" Vestvendt gårdhave
" Indflytningsklar bolig
" Veldrevet forening
" Meget tæt på centrum
" Enderækkehus