Lindevej 4, Skrillinge, 5500 Middelfart

Attraktivt 187 etagemeter stort hus i Skrillinge med dejlig have

På Lindevej 4 i Skrillinge finder I det ideelle hjem til den moderne børnefamilie, der ønsker god plads til hobbyer. Boligen har en virkelig god planløsning med lyse opholdsrum, tre rummelige soveværelser og en flot, yderst anvendelig underetage i boligstandard. Og så må vi heller ikke glemme den velanlagte, sydvestvendte have, der både byder på indhegnet køkkenhave, drivhus og stor overdækket terrasse.

Boligens stueplan er indrettet med stue, spisestue og en sænket stue samt tre soveværelser og et badeværelse. Underetagen har to store disponible rum samt bryggers, viktualierum og et stort værksted med god plads til hobbyer og krea-projekter. På nuværende tidspunkt er det ene rum hernede indrettet som vinkælder, men kun fantasien sætter grænser.

Huset ligger i rolige omgivelser i et fredeligt villakvarter i Skrillinge med bekvem adgang til alt fra indkøb og offentlig transport til sportsfaciliteter. Det nærmeste supermarked er Rema 1000, som kan nås på 5 minutter, og blot 10 minutters gang herfra ligger Middelfart Friskole. En cykeltur på stier bringer børnene sikkert til Hyllehøjskolen og en cykeltur til Middelfart centrum tager omkring 7-10 minutter.

Som bonus får du med, at boligen i 2023 har fået nyt tag, så du ikke skal tænke på det de næste 60 år.

Lyder det ikke skønt, det hele? Book en fremvisning, hvis svaret var ja.