Udridervej 6, Asperup Mark, 5580 Nørre Aaby

Flot landejendom med mark, juletræer og masser af plads til hobbyer

Det er med ære, at vi udbyder denne attraktive ejendom, som er i en fremragende stand og byder på mere end ca. 2,8 hektar jord med mark, juletræer og gode udbygninger til pladskrævende hobbyer. Med i købet får du en idyllisk adresse i idylliske, landlige omgivelser blot 10 minutter fra Middelfart og 20 minutter fra Odense.

Ejendommen er opført i 1915 og består af et flot, lyst stuehus på 174 m2 samt to stalde, et værksted, en garage og de førnævnte udearealer. Stuehusets facader er gulmurede, tagstenene er mørke og vinduerne hvide.

Ved huset er der en havestue, hvor vinrankerne slynger sig under det semitransparente tag. Herfra har du en flot udsigt over den nærmest parklignende have med træer og blomster med markerne som baggrund. En anden del af grunden er en ledig mark, som eksempelvis kunne blive til løsdriftsfold for et par ponyer - eller du kunne etablere en stor køkkenhave, ATV-bane eller noget helt fjerde. På matriklen er der også et afsnit beplantet med graner, som du kan hygge dig med at sælge til jul og/eller arbejde videre med og plante nye.

Stuehuset er velholdt, lyst og indflytningsklart, så du kan stille dine møbler på plads, så snart du har malet væggene i den nuance, du foretrækker. Planløsningen fordeler de mange kvadratmeter på to skønne stuer, soveværelse, køkken, bryggers og et badeværelse i stueplan, mens førstesalen har et soveværelse og et stort uudnyttet rum.

Beliggenheden er ikke blot naturskøn og pendlervenlig: Fordi du bor lige midt mellem Asperup og Nørre Aaby er der to skoler og flere indkøbsmuligheder at vælge imellem, og derudover er der et sprudlende aktivt lokalmiljø med masser af aktiviteter, som du bl.a. finder i facebookgruppen NørreAaby Aktiviteter.

Kort sagt får du her intet mindre end den perfekte chance for at få en velholdt landejendom med masser af muligheder for det frie og indholdsrige liv samt en naturskøn beliggenhed:

Velkommen til Udridervej 6 i Nørre Aaby.