Norgesvej 30, 5500 Middelfart

160 etagemeter stor, flot villa i Middelfarts attraktive Landekvarter
Glæd dig til at sætte nøglerne til denne familievilla i dit nøglebundt. Med købet af den får du en flot bolig med gode, velholdte kvadratmeter fordelt på et højt stueplan, en god førstesal og en yderst anvendelig kælder. Samtidig kan du se frem til at bo på en virkelig attraktiv adresse tæt på marinaen, indkøb, skole og vandet ved Fænøsund.

Ejendommens i alt 160 etagemeter er lyse og velholdte, og særligt opholdsrummene i stueplan, hvor store vinduespartier mod vest giver mulighed for at se langt og bredt ud over det fredelige villakvarter. Opholdsrummene ligger i åben forbindelse, og etagen domineres stilmæssigt af smukke plankegulve og køkkenelementer med fyldninger.

Boligen byder på hele fire soveværelser, hvoraf de tre ligger sammen med det ene badeværelse på første sal. Det betyder, at der er værelser nok til den lidt større familie, mens den mindre har mulighed for at indrette alt fra kontor eller fitnesslokale til legerum eller atelier. Der er endnu et badeværelse i kælderen, som derudover byder på vaskerum, værksted og et disponibelt rum, som snildt kan fungere, som legerum, gamerrum.

Livet i haven handler mere om at nyde frem for at yde. Den er anlagt med en stor fliseterrasse i to niveauer, drivhus, højbede og græs, så vedligehold består af en tur med græsslåmaskinen i ny og næ samt dyrkning af grøntsager, i det omfang I ønsker. Terrassen er delvist overdækket i det hævede niveau, hvilket giver en skøn placering til sommerens grillede måltider.

Ejendommen byder foruden det nævnte på en carport.

For at gøre en lang historie kort får du her muligheden for at give din familie de optimale rammer for en dejlig hverdag.

Ring til Færch Bolig, hvis du vil opleve det hele med egne øjne.