Sverigesvej 28, 5500 Middelfart

Flot murermestervilla i kort gåafstand til Middelfart Marina og Middelfart Centrum

Fine murermestervillaer ligger side om side bag pæne forhaver på Sverigesvej i det centrale Middelfart. Inde bagved det skulpturelle stenbed foran nr. 28 ligger et pragteksemplar fra 1953 og venter på nye ejere. Den er arkitektonisk veludført, flot moderniseret og byder på en dejlig, sydvendt baghave - og så står den tilmed til en pris, der virkelig giver dig meget for pengene.

Husets stil matcher de andre på vejen, men ejendommen skiller sig positivt ud med sin sirlige forhave og det nydelige overdækkede indgangsparti, med maghonidør med fyldninger og trappe med dekorative murede detaljer.

Indenfor er stilen snorlige og lysindfaldene flotte. Små niveauforskelle skaber dybde og udvider rumfornemmelsen, og vinduerne er smukt indrammet af mahognirammer, hvilket er en gennemgående detalje overalt.

Boligen har en god indretning i halvandet plan med stuer og køkken i stueplan og tre værelser samt badeværelse på 1. sal. Dertil kommer en flot renoveret kælder med vaskerum, badeværelse og et stort disponibelt rum og direkte udgang til garagen. Spisestuen har et flot parketgulv i hollandsk fletmønster, og den anden stue har et superflot vinduesparti, der strækker sig i højden og giver ekstra meget lys.

Bag huset er der den skønneste have mod syd, som er anlagt med flere terrasser, flere æbletræer og masser af græs. Den ene af terrasserne er overdækket og har et fedt udekøkken med håndvask og bordplade, som gør tilberedningen af grillmiddagen til en fornøjelse. Der er direkte udgang til haven fra den bagerste stue.

Har denne villa og de skønne omgivelser vakt din interesse? Så bestil en fremvisning og oplev det hele i virkeligheden. Velkommen til Sverigesvej 28.