Krogsgårdsvej 5F, Nr Broby, 5672 Broby

Andelsbolig: Dejligt enderækkehus med solrig udestue og have

Drømmer du om en velindrettet andelsbolig, der er nem at gå til? Og vil du gerne være en del af et aktivt lokalsamfund med nem adgang til alt det nødvendige? Så kig nærmere dette dejlige enderækkehus i Nr. Broby.

Ejendommen er opført i 1989 og fremstår meget velholdt. Selve boligen ligger ved indkørslen til bebyggelsen, så du har kun nabo til den ene side, og nabogrunden er et grønt areal, så det er i det hele taget en ganske fredelig placering.

Indenfor er der et flot lysindfald, og planløsningen gør det nemt at komme rundt i huset, både med barnevogn og kørestol. Boligen tilbyder 91 m2 bolig i ét plan, så den er perfekt til både familier, enlige og par i alle aldre. En stor stue ligger i åben forbindelse med et tidløst og elegant køkken med grebsfri elementer og en mørk bordplade. Fra stuen er der direkte udgang til en fantastisk udestue med vinduer hele vejen rundt, så du kan forlænge sommersæsonen med flere måneder.

Derudover byder boligen på tre soveværelser, et bryggers og et badeværelse. Haven er anlagt med træterrasse og et stenbed, som er indrammet af en velplejet hæk, hvilket minimerer vedligeholdelse og giver masser af tid til bare at nyde solen og den friske luft.

Er du nysgerrig efter at se denne skønne bolig med egne øjne? Så kontakt Færch Bolig for en fremvisning og oplev alt, hvad den kan tilbyde. Vi glæder os til at se dig!