Birkelunden 191, 5592 Ejby

Andelsbolig: 85 m2 rækkehus med skøn terrasse i Ejby

Leder I efter en bekvem og overskuelig bolig, som er nem at holde? Så vil vi gerne vise jer dette 85 m2 store rækkehus, der helt uden dørtrin, trapper eller andet, gør den velegnet til ældre og kørestolsbrugere. Boligen byder på to soveværelser, køkken, stue og badeværelse samt et bryggers, og med i købet følger en nem have med dejlig terrasse.

I kan glæde jer over, at huset ligger på en fredelig vej, og fra adressen er der blot 500 meter til Ejby Bageri og den nye Coop 365, samt blot lidt længere til Rema 1000 og stationen. Ejby har et rigt foreningsliv med alskens sports- og motionsforeninger, billardklub, dartforening og en god pensionistforening med kortspil og banko. Køreturen fra Ejby til Middelfart tager 20 minutter i bil eller 12 minutter med tog, og vil du et smut til Odense, klares turen på godt en halv time uanset om I tager bilen eller toget.

Huset fremstår i velholdt og funktionel stand, og af særlige kvaliteter kan nævnes, at der er terrassedøre både i køkkenet og stuen, terrassen er indrammet af læhegn og endelig følger der også et lille skur med i købet.

Kort sagt er dette et dejligt, funktionelt rækkehus, som såvel unge som gamle kan føle sig hjemme i. Ring og bestil en fremvisning, hvis det lyder som noget for jer.

- Andelsbolig
- Ingen dørtrin
- Nem have med skøn terrasse
- 500 m. til indkøb
- Aktivt landsbymiljø