Krogsgårdsvej 5C, Nr Broby, 5672 Broby

Andelsbolig: Velholdt rækkehus på rolig adresse i Broby

Er du på udkig efter en nydelig og nem andelsbolig i et aktivt lokalsamfund, hvor du ikke har langt til dagligdagens fornødenheder? Så indstil kikkerten på Krogsgårdsvej 5C. Her får du et velindrettet rækkehus på 91 m2 samt en dejlig udestue og en sydvestvendt have. Fra den fredelige adresse er der få minutters gang til offentlig transport og SPAR, og området byder også på flere skoler, idrætsfaciliteter og et hav af andre ting.

Ejendommen er opført i 1989, og indenfor venter der en lys og moderne bolig med pænt interiør, lyse gulve samt store vinduespartier, der lukker masser af lys ind. Boligens kvadratmeter er fordelt på ét plan, så både med barnevogn og kørestol er der nem adgang til alle rum.

Boligen er indrettet med en stor, skøn stue, der ligger i åben forbindelse med et tidløst, elegant køkken. Dernæst er der tre soveværelse, bryggers og badeværelse. Endelig er der fra stuen direkte udgang til en dejlig udestue af glas, hvor du både kan dyrke vin eller agurker samtidig med, at du indretter en hyggeplads, hvor eftermiddagskaffen kan nydes.

Haven er anlagt, så den stort set ikke kræver vedligeholdelse. Grus udgør bunddækket, og haven indrammes af en velplejet hæk.

Vil du se det hele selv og danne dig dine egne indtryk? Så tøv ikke med at kontakte Færch Bolig for en fremvisning. Vi glæder os til at se dig.

- Minimalt vedligeholdelse
- Bolig i ét plan
- Sydvestvendt, nem have
- Velindrettet, lys og venlig
- Tæt på indkøb og bus