Mandøvænget 12, 5500 Middelfart

Meget flot andelsbolig på 125 m2 i Økvarteret.

På Mandøvænget i Økvarteret i Middelfart ligger denne utrolig velholdte andelsbolig, som blev opført i 2004. Boligen blev i forbindelse med opførelsen udvidet med 8 m2 fra de oprindelige 117 m2, som de øvrige 5 store andelsboliger i foreningen er. På trods af dette er boligydelsen ikke forhøjet i forhold til de øvrige.

Andelsboligen ligger ud til åbne græsarealer og til stisystemer, som forbinder området til skole, idrætsfaciliteter, Marina, strand, indkøbsmuligheder m.v.

Boligen er opført i røde teglsten og har ensiddet taghældning, hvilket bevirker, at der er højt til loftet i den ene side af ejendommen, og dette giver en rigtig god rumfornemmelse. Gennemgående er boligen udstyret med kvalitetsmaterialer, såsom flotte parketgulve, gode klinkegulve i vådrum, skydedørsskabe m.m.

I boligen har man det helt centrale opholdsrum på ca. 60 m2 indeholdende opholdssstue, alrum og køkken i et - i rummet er der et helt enestående lysindfald. Fra rummet er der selvfølgelig udgang til den dejlige syd/vestvendte terrasse. Det mangler ikke udstyr, så får du uventede gæster til kaffe, tager det dig kun et minut at have den klar, da køkkenet har Quooker, så du fra hanen hælder kogende vand på bønnerne. Nogen kalder det luksus, jeg kalder det bare en dejlig bekvemmelighed.

Ikke nok med det byder boligen også på et dejligt stort soveværelse med stor skabsvæg med skydelåger og udgang til terrassen. 2 store ekstra værelser er der også (ca. 10 m2 pr. styk) begge indrettet med store skabe med skydelåger. Indgangen til boligen foregår vi det meget pæne bryggers med klinkegulve og skabe.

Vi glemte helt badeværelset - og det burde vi faktisk ikke have gjort for huset store badeværelse (blev også udvidet ved opførelsen af huset i forhold til de øvrige) er på godt 7 m2 og indeholder stor bruseniche, stort badeværelsesmøbel med skuffer og indbygget håndvask.

Der er også en dejlig garage i forlængelse af boligen, og porten er elektrisk, så det er bare et tryk på en knap så går porten op eller i. Haven er pæn og afskærmet ind imod naboerne, dog har sommerens hede sat sit præg på den ellers normålt så flotte græsplæne, men det skal nok komme. Andelsboligforeningen har bevilget udskiftning af nogle syge hækplanter i denne boligs hæk.

Ring eller mail og aftal tid for en fremvisning.