Smedegade 15C, 1. 8., 5500 Middelfart

Charmerende lejlighed i historisk bydel blot 250 m fra Lillebælt

I Middelfarts gamle bydel kan vi nu byde dig velkommen indenfor i denne hyggelige lejlighed, som emmer af sjæl og charme. Her får du en god indretning, der egner sig perfekt til singlen eller kæresteparret, med blandt andet et soveværelse og et skønt køkkenalrum. Alt sammen på en både central og historisk beliggenhed i Middelfart.

Du bosætter dig i et fantastisk område blot 250 meter fra Lillebælt og Gammelhavn, som fortæller en spændende historie om den gamle bydel og søfartslivet i Middelfart. Derudover får du caféer, indkøbsmuligheder og gågaden indenfor en radius af en kilometer.

Når du træder ind i boligen, bliver du mødt af skæv og charmerende stil med smukke bjælkelofter og en skøn atmosfære. Lejligheden tilbyder 68 boligkvadratmeter, som fordeler sig på et plan. Først og fremmest med et dejligt køkkenalrum, hvor der både er plads til at indrette spisekrog og dagligstue. Vinduer langs hele væggen tilføjer et rart lysindfald i boligen. Køkkenet er et klassisk hvidt køkken med landlige detaljer, der passer godt til husets stil. Boligen rummer også et godt værelse og et fint badeværelse med vaskefaciliteter. Derudover finder du et lille disponibelt rum i forlængelse af stuen, hvor der f.eks. er mulighed for at have fryser, opbevaring eller lignende.

Lejligheden ligger i en hyggelig brostensbelagt gård, som du kommer til at dele med resten af ejendommen, der tilsammen udgøres af 10 boligenheder. Der er indrettet et lille fællesområde med borde og stole til afslapning mm, som man frit kan benytte sig af.

Skøn, lille lejlighed for dig, der ønsker en bolig fyldt med sjæl og charme på en central beliggenhed. Bestil en fremvisning i dag hos Færch Bolig.