Fænøsund Park 16, 2. TH., 5500 Middelfart

Indflytningsklar lejlighed i Fænøsund Park med pænt vandkig - lejligheden er på 111 m2

Jeg kan simpelthen ikke vente med at fortælle det - i denne lejlighed har du 2 altaner og hvor den største af altanerne er vestvendt med udgang fra stuen. På denne altan har du en dejligt udsigt til vandet/Fænøsund, hvor du samtidig kan sidde og nyde aftensmaden med et glas vin og derefter en god kop kaffe alt imens du nyder solnedgangen over de flotte træer i området.

Når adressen siger Fænøsund Park, så er beliggenheden helt i top - og denne lejlighed er ingen undtagelse. Ejendommen ligger i de parklignende omgivelser, fra det gamle psykriatiske hospital, som blev nedlagt i starten af 1990´erne. De mange fællesarealer i parken har mange gamle, fredede træer og skønne, grønne arealer, og fra hoveddøren har du få skridt til indkøb, Middelfart Marina, Badebroen "Firkanten" og Fænøsunds blå bølger. Samtidig har du nem adgang til golfbanen, og der er kort afstand til naturskønne skove langs Fænøsund imod Hindsgavl, og ikke mindst kun godt 500m til Middelfart Centrum med gågade og havnefront.

Ejendommen blev opført i 2008 men denne lejlighed blev først taget i brug i 2015, og derfor står den velholdt og indflytningsklar. Her er et dejligt soveværelse med stort skydedørsskab, dejligt stort børne/gæsteværelse/kontor og ikke mindre end 2 badeværelser med brusenicher og skabsarrangementer rundt om håndvaskene, et bryggers samt et stort opholdsområde, hvor køkken, alrum og opholdsstue smelter sammen i et og hvorfra der er udgang til lejlighedens altaner. Den nordvendte altan med den smukke udsigt til "hospitalet" flotte bevaringsværdige bygninger, og hvor man kan nyde morgensolen, og noget større vestvendte altan, hvor der også er plads til dine gæster.

Køkkenet og badeværelserne er indrettet med nydelige elementer fra HTH, og store vinduespartier lukker masser af lys ind i lejligheden. Lejligheden har meget flotte hvidpigmenterede og sæbebehandlede egetræsgulve, og i badeværelser og bryggers er der naturligvis flotte klinkegulve med gulvvarme.

Ejendommen er naturligvis betjent med elevator, så hvis du måtte være gangbesværet og ikke lige tænker, at 2. sal er en god idé, så er det ikke noget problem her. Derudover har lejligheden eget kælderrum og et parkeringsplads i den fælles carport som hører til ejerforeningen. Et aflåst fælles skur til cyklen, er der naturligvis også.

Kontakt mig for mere information og bookning af fremvisning.