Strandgårdsvej 219, 5464 Brenderup Fyn

Dejligt nyere sommerhus med udsigt og god lejeindtægt

Hvem kunne ikke tænke sig, at bo hele året tæt ved vandet?

Ja det tror jeg, der er mange der gerne vil - dette dejlige sommerhus har tilladelse til, at man kan bo hele året i huset.

Det er jo helt fantastisk, når så samtidig at man har en grundejerforening til at vedligeholde ens hus udvendigt, og slå græsset - man skal bare nyde livet, og brugen tiden på det der giver livsværdi, såsom hygge, nyde udsigten til Lillebælt og Båring Vig fra tagetagen, samt gode gåture til vandet.

Ejerforeningen er der helt styr på, og de sikrer, at der er gode vilkår for alle 86 sommerhuse.

Huset er indrettet med dejlige regulære rum - i stueplan er der et lækkert badeværelse med klinkegulve, hjørnespa og god bruseniche, 1 af husets gode rummelige værelser, samt entre hvorfra man kommer ind i huset centrale opholdsrum med kombineret opholdsstue
med brændeovn, og det gode køkken/alrum, hvor man kan overskue det hele. Fra alrum og stue er der udgang til afskærmet vestvendt terrasse, hvor du kan sidde og nyde solen med et glas vin eller en kop kaffe hele sommeren igennem. Fra køkkenet er der
adgang til bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven.

Husets tagetage indeholder soveværelse og et ekstra rummeligt værelse og ikke mindst at forglemme er der selvfølgelig toilet og håndvask på 1. salen, således man ikke behøver at gå nedenunder, hvis man har behov for en sådan tur om natten.

Der er kun godt 200m til den dejlige badestrand, hvor grundejerforeningen har anlagt sin egen badebro