Molevej 12, 5466 Asperup

Spændende spasommerhus med attraktiv beliggenhed

Dette sommerhus ved Båring Vig er både velholdt, velindrettet og veludstyret. Der er kig til vandet fra stuen, og i haven er der god plads til leg og afslapning på de solrige terrasser, hvor den udendørs pejs kan nydes på de kølige aftener. Sommerhuset byder på blandt andet på spabad, sauna og hyggestue med brændeovn.

Sommerhuset byder på 124 velholdte kvadratmeter opført i 1994. Udefra præsenterer det sig flot med murstensfacader og rødt cementstenstag. Indenfor sørger lys træbeklædning og kæmpestore vinduespartier for den helt rette sommerhusstemning, der understreges af den hyggelige brændeovn.

Opholdsrummet i huset består af en lys stue, der ligger i direkte forbindelse med køkkenet, så her kan familiens kok følge med i samtalerne, samtidig med at han forbereder salat og marinerer bøffer. En alenestund er der dog også plads til i sommerhuset: sæt dine yndlingstoner på, og lad din krop sænke ned i spaens varme vand, eller nyd varmen i saunaen.

Der er hele fire soverum i huset, og udenfor er der to terrasser, et redskabsskur og en carport foruden den førnævnte have.

Sommerhuset ligger i et af de attraktive sommerhusområder ved Båring Vig. Området byder på flot varieret natur, en god børnevenlig sandstrand, hvor man kan komme sikkert ned til af en lille sti, så børnene ikke skal ud på trafikeret vej.

Det er også let at komme til og fra sommerhuset med under 10 min kørsel til motorvejen over Fyn. Dagligvareindkøb klares i Brugsen i Båring (5 min kørsel), friske fisk i Møllers Fiskehus (gåafstand) eller større indkøb i Middelfart eller Nørre Aaby med 10-15 min kørsel.

Opsummeret: en flot sommerbolig med en skøn beliggenhed i et attraktivt sommerhusområde. Book en fremvisning hos Færch Bolig i dag.