Wedellsborgvej 72, Sdr Åby, 5592 Ejby

Flot ejendom med udsigt til Lillebælt og ud over åbne marker

Kom og se dette dejlige hjem fra 1904, som du kan flytte ind i på Wedellsborgvej 72 i Sdr. Aaby syd for Husby ved Wedellsborg Gods. Der er tale om et flot moderniseret hus i hyggelig gammel stil med halvvalmet tag og dannebrogsvinduer. Boligen er i tiptop stand og moderne indvendigt, og med i købet får du et stort værksted. Beliggenheden er et kapitel for sig. Du får udsigt over de åbne marker, over Lillebælt og til Assens samt kort afstand til skoven, strandene og det skønne landsbyfællesskab i Husby med forsamlingshus og ny sportshal.

Huset er i to plan og rummer god plads til en børnefamilie. Stueplan har gulvvarme og byder på et nydeligt køkken i åben forbindelse med et alrum samt en skøn vinkelstue. Dertil kommer to badeværelser, disponibelt rum (indrettet som værelse men ikke godkendt til beboelse) og bryggers. Endelig er der et viktualierum og et fyrrum med direkte adgang til det store værksted. Ca. 45 m2 af den 126 m2 store værkstedsbygning er indrettet i boligstandard.

Førstesalen er lys takket være talrige vinduer og lyse gulve, vægge og lofter. Heroppe finder du to store værelser og et toilet til nattens besøg. Her er også adgang til en dejligt stor svalegang med en fantastisk udsigt.

Grunden er anlagt med et stort, sydvendt terrassemiljø, så du kan invitere venner og familie på søndagsfrokost. Derudover er der græsplæne med masser af plads til leg.

Kort sagt en bolig der kombinerer gammeldags hygge og en fantastisk udsigt med en naturskøn beliggenhed og familievenlig indretning. Ring og aftal en tid, så viser jeg dig det hele.
" Udsigt over Lillebælt
" Tæt på skov og strande
" Stort værksted
" Nyere varmepumpe (godt et 1 år) og 5 kwh solcelleanlæg
" Flot stand