Hindballevej 9, Asperup, 5466 Asperup

Charme, selvtillid og lækker udsigt - Indflytningsklar villa i Asperup
Denne villa i Asperup har et klassisk udtryk samt både charme, selvtillid og en fantastisk udsigt over bølgende marker. Huset ligger idyllisk og naturskønt samtidig med, at der blot er cirka en kilometer til Båring Skole/Båring Børnehus med både vuggestue, børnehave og skole samt Dagli'Brugsen.

Der er tale om en ejendom opført i 1959, som er nænsomt renoveret med stor respekt for husets arkitektur og de naturskønne omgivelser. Når du træder indenfor, vil du derfor hurtigt få øje på de stemningsskabende loftsbjælker, det landlige køkken med fyldninger samt det flotte lysindfald og udsigten gennem de mange sprossede vinduer.

Huset byder i alt på 94 m2 fordelt på stue og køkken samt badeværelse og bryggers i stueplan. Dernæst er der en førstesal med to gode værelser og en repos. Til huset hører også et disponibelt rum med direkte adgang fra bryggerset samt en carport med
redskabsrum.

Mod syd ligger haven, som er en flot gammeldags oase med masser af blomster, stensætninger og skønne terrasser. Derudover byder haven på et par træskure til opbevaring af haveredskaber og lignende.

Fra adressen tager køreturen til Middelfart blot 13 minutter, mens turen til Odense kan klares på 40 minutter.

Her har du med andre ord chancen for at flytte direkte ind i et topcharmerende hus med skøn have og en naturskøn beliggenhed. Velkommen til Hindballevej 9 i Asperup.

" Smuk, landlig udsigt
" Charmerende villa
" 100% indflytningsklar
" 1 km fra vuggestue, børnehave, skole og indkøb
" Velanlagt blomsterhave