Endelavevej 8, 5500 Middelfart

Velholdt, lyst parcelhus for enden af lukket vej
For enden af en lukket vej i et børnevenligt kvarter i Middelfart udbydes her et lyst parcelhus med blandt andet moderne, åbne opholdsrum, fire soveværelser samt en stor, dejlig have.

Parcelhuset er belliggende i det eftertragtede Ø-kvarter, hvor man via stisystem har adgang til Lillebæltsskolen, Lillebæltshallerne, daginstitutioner og Middelfart Marina med dejlig badestrand.

Lyset strømmer ind fra store vinduespartier, og da køkken og stue er i åben forbindelse, er det et skønt rum, hvor hele familien kan hygge sig. Listelofterne og parketgulvet er i lyst træ, og kæmpestore vinduespartier skruer helt op for den lyse og venlige atmosfære.

Foruden opholdsrummet er der fire gode soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er moderniseret med flotte mørke klinker og et møbel i minimalistisk design. Endelig er der en lys entré og et bryggers med masser af skabsplads til overtøj og rengøringsmidler. På to af værelserne er der ligeledes skabe, og med til ejendommen hører også et stort disponibelt rum i forbindelse med carporten og en stor garage.

Huset omkranses af en skøn have, som indbyder til grillmiddage, petanque og stangtennis. Haven er primært anlagt med græs, så du kan nyde solen i stedet for at luge og beskære. Overdækningen på den store vestvendte terrasse sørger for, at du kan søge skygge, når det bliver for varmt.

Kort sagt får du et lyst og lækkert hjem med en dejlig have og en skøn beliggenhed.

" Attraktiv beliggenhed
" Børnevenligt kvarter
" Meget lyst hus
" Moderne planløsning
" Carport og god garage