Hessgade 50, 5500 Middelfart

Supercharmerende byhus med attraktiv beliggenhed

Hvad ville du sige til at bo i Hessgade blot 500 meter fra Middelfart Station og ikke meget længere væk fra havnen og Kulturøen? Hvis det lyder godt, så det heldigt, at du lige nu har chancen med dette supercharmerende byhus, som ovenikøbet har en spændende planløsning med to køkkener og toiletter.

Med rød murstensfacade og enkle udsmykninger falder ejendommen fra 1907 godt i spænd med de andre byhuse langs den fredelige gade. Sprossevinduer inviterer sollyset ind i boligens indre, hvor lyse plankegulve og hvide lofter er de dominerende træk.

Tidligere har ejendommen været lejet ud til to forskellige lejere, hvilket er grunden til, at der er køkken og toilet i begge etager. De to lejere delte bad, og da dette er placeret i forbindelse med opgangen, er det en velfungerende løsning. Der er altan i forbindelse med første sal, og stueplan ligger ud til en skøn privat gårdhave med en hyggelig, lille overdækket træterrasse. Fra haven er der låge ud til børnehavens parkeringsplads, således man kan få haveaffald ud den vej.

Her får du kort sagt en attraktiv beliggenhed og lov at bo i et spændende og meget charmerende byhus med forskellige muligheder.

Kom forbi til en fremvisning og vurder selv, om det er noget for dig.

" Charmerende byhus
" Særdeles delevenlig
" Hyggelig gårdhave
" I hjertet af Middelfart
" Flot plankegulv