Perikonvej 15, 5500 Middelfart

Etplans villa med gårdhave og attraktiv beliggenhed

Med denne villa i Middelfart får I en beliggenhed, der siger spar 2. Her kommer I nemlig til at bo på en lukket vej helt tæt på centrum, og I bliver naboer til en af byens mest eftertragtede andelsboligforeninger. Blandt villaens største kvaliteter kan nævnes en stor, lys stue, et dejligt forældresoveværelse med egen terrassedør og ikke mindst tre børneværelser og en vestvendt gårdhave.

Boligens opholdsrum består af den store stue med lysindfald fra øst og vest samt et køkken med spiseafdeling. Forældresoveværelset ligger i forlængelse af stuen, mens de tre børneværelser ligger i en sovegang lidt for sig selv sammen med husets badeværelse. Boligen fuldendes af et praktisk bryggers.

Ud mod vejen byder et nydeligt stenbed med enkelte buske og et nåletræ velkommen. Baghaven består mestendels af græs, der omkranses af plankeværk og en flot opvokset hæk. Herudover byder udearealerne et stort drivhus, et værksted samt en carport med redskabsrum. Og endelig er der gårdhaven, som er et helt fantastisk sted at nyde eftermiddagssolen, da den er læfyldt og vestvendt.

Kort sagt får hverdagslivet skønne rammer, hvis familien flytter ind her - og så får I oven i købet en attraktiv beliggenhed tæt på det hele.

" Tæt på centrum
" Tre børneværelser
" Stor, lys stue
" Vestvendt gårdhave
" Værksted, carport og skur