Kirkestræde 10, Asperup, 5466 Asperup

Charmerende 200 m2 villa i Asperup med naturen som nabo

Landevejen bugter sig gennem det smukke vestfynske landskab med bølgende marker og smukke skovarealer. Vi befinder os 12 kilometer fra Middelfart i det hyggelige landsbysamfund Baaring-Asperup, hvor du lige nu kan slå dig ned i denne flotte 200 m2 store villa med en eventyrlig, lukket have og naturen som nærmeste nabo.

Villaen er opført i 1902 og præsenterer sig med hvidpudsede facader, sprossevinduer og fine tandfriser. De 200 m2 giver jer god plads til at indrette jer på en måde, som passer til jeres liv og hverdag. Stueplan byder på lyse, indbydende opholdsrum to soveværelser, bryggers og badeværelse, mens førstesalen har yderligere tre værelser, en stor repos og endnu et badeværelse.

Fra køkkenet er der direkte adgang til husets skønne, hævede træterrasse, hvor der er god plads til det store spisebord og liggestole til alle i familien. Fra terrassen fører en trappe videre ned i eventyrland - eller det fristes man i hvert fald til at kalde haven. Den er flot opvokset med frodig beplantning, der smelter sammen med skoven bagved, og haven byder desuden på en fliseterrasse, et udsigtstårn og et flot havehus med mulighed for orangeri, hobbyrum. Det er isoleret og har indlagt el.

Baaring-Asperup er et velfungerende landsbysamfund med skole, supermarked og et godt fællesskab med mange frivillige ildsjæle, der holder gang i den lokale udvikling.

Kort fortalt: En familievenlig villa med masser af charme og en naturskøn beliggenhed.