Kastanievej 6, 5580 Nørre Aaby

Superlækker murermestervilla med dejlig have
Det vil undre mig meget, hvis du ikke siger "wauw", når du træder ind i denne flotte murermestervilla på Kastanievej i Nørre Aaby.

Lyset strømmer ind gennem stuens panoramavinduer i det åbne opholdsmiljø, og den sorte granitbordplade på køkkenøen står i skinnende kontrast til de hvide, grebsfri elementer. Stueetagen er gennemført stilren og byder herudover på et flot badeværelse med dobbelt regnbruser og smukke granit- og mosaikdetaljer.

Villaen byder foruden de nævnte rum på en førstesal med tre gode soveværelser og et toilet, og endelig er der kælder med værksted, vaskerum og et stort disponibelt rum. Mod syd og vest er der opført en dejlig terrasse, som du har direkte udgang til fra stuen.

Haven er flot opvokset med frodig kantbeplantning og et nyere plankeværk, der skærmer for udefrakommende blikke. Her er god plads til legeredskaber, og der hører desuden et flot drivhus med til ejendommen, hvor du kan nyde en kop kaffe fra tidligt om foråret.

Beliggenheden matcher resten af herlighederne. Du kommer nemlig til at bo på en rolig villavej med Rema 1000, Nørre Aaby skole og byens store idrætsanlæg og skolen indenfor få minutters gang.

Kontakt mig, hvis du vil imponeres af denne skønne familievilla.

Highlights = punktopstilling med fem punkter
" Lyst, åbent opholdsmiljø
" Lækkert badeværelse
" Kælder med værksted
" Ugeneret, solrig have
" Nær skole, indkøb og sport