Østervangen 15, 5580 Nørre Aaby

Stor, lys villa i børnevenligt kvarter overfor Tusindeårslegeparken

Velkommen indenfor i denne store villa i Nørre Aaby, der måske bliver dit næste hjem. Her får du en virkelig lys og indbydende bolig med skønne opholdsrum og en fleksibel indretning med stort forældresoveværelse og med tre børneværelser. Endelig får du også en god beliggenhed i et fredeligt og børnevenligt kvarter lige overfor Tusindeårslegeparken.

Lyset strømmer ind i boligens stue gennem en sydvendt glaskarnap og fløjdør ud til haven. Lysindfaldet matches i køkken-alrummet, hvor tre store ovenlysvinduer oplyser spisepladsen, og den åbne forbindelse mellem opholdsrummene intensiverer yderligere denne skønne, lyse atmosfære.

Forældresoveværelset er indrettet med skabsvæg og privat badeværelse, mens børneværelserne deler det badeværelse, der ligger nær entreen. Foruden disse rum byder boligen på et viktualierum og et praktisk bryggers. Husets carport giver direkte adgang til både bryggerset og et redskabsrum, og begge dele er fuldt integreret i ejendommen.

Udenfor kan familien slappe af i den skønneste have med sydvestvendt fliseterrasse, som er delvist overdækket. En halvmur sørger for læ på den overdækkede del, og terrassen er desuden helt ugeneret. Resten af grunden er nydeligt beplantet med nemme bede, masser af græs og enkelte træer, der giver dybde og hygge i den skønne have.

Fra ejendommen har du under 5 minutters kørsel til motorvejen, så en fantastisk beliggenhed, hvis du skal pendle imod Middelfart eller Odense. Nørre Aaby byder samtidig på gode daginstitutioner, folkeskole, realskole, idrætsanlæg og alt til indkøb af dagligdagens fornødenheder i byens butikker.

Er du ikke overbevist endnu? Så bestil en fremvisning hos Færch Bolig.