Mølleløkken 19, Gamborg, 5500 Middelfart

Lys familievilla med super planløsning, have og beliggenhed

Alene det skønne terrassemiljø med flotte terrassebrædder af Douglas Gran, den solrige have og beliggenheden er grunde nok til at give Mølleløkken 19 et ekstra kig. Og når man ovenikøbet får på et velholdt hus med en funktionel, lys og indbydende indretning, så er det vist unødvendigt at pointere, at det er en god idé at booke en fremvisning med det samme.

Lad os kort gennemgå nogle af de største highlights, og herunder hører uden tvivl beliggenheden. I kommer nemlig til at bo helt tæt på Svinø og Gamborg Fjords storslåede naturområder med åbne engarealer, smukke udsigter og fugle i hobetal og havkajakker som glider langsomt forbi på det rolige vand. Hverdagen bliver ligeledes nem og bekvem med Hyllehøjskolen indenfor ti minutters cykelafstand og fire minutter i bil til Rema1000 i Skrillinge. Cirka fire minutter tager det også at gå til Kauslunde Station, hvor I kan tage toget mod Fredericia eller Odense.

Men nu til selve villaen, for den har nemlig også en lang række highlights. Først og fremmest er indretningen værd at bemærke. Samværet får optimale betingelser i en stor vinkelstue med den nye Hwam brændeovn og i det tilstødende køkkenalrum, hvor spisepladsen er badet i morgensol fra vinduerne i rummets østvendte karnap. I alle husets opholdsrum ligger flotte nyere egeparketgulve.

I den anden ende af boligen ligger en dejlig soveafdeling med tre rummelige værelser og et badeværelse, og i gangarealet, der adskiller soveafsnit fra opholdsrummene, er der et ekstra toilet til gæster. Huset byder derudover på en kælder med tre disponible rum og egen indgang.

Fra stuen og det største soveværelse er der direkte adgang til terrassen, som består af en stort, lækkert trædæk, der med overdækning, klatreplanter op ad muren og i espalier er en helt fantastisk oase om sommeren - og den vender naturligvis mod vest, så I får mest muligt glæde af solen, når I har fri.

Findes lykken på Mølleløkken? Book en fremvisning, og kom tættere på svaret.