Assensvej 131, 5500 Middelfart

Stor, stemningsfuld supervilla i Middelfart

Hvis I holder af rene linjer, smukke lysindfald og masser af hjerterum, så er villaen på Assensvej 131 i Skrillinge ved Middelfart et hus, I meget vel kan falde pladask for. Her får I nemlig en rigtig flot renoveret ejendom fra 1961 på hele 310 etagemeter, der alle er lyse og indbydende. Ejendommen er opført i rigtig murermestervillastil.

Villaen er beliggende tæt ved ringvejen, så er du pendler, skal du bare bruge ca. 5 min. til at ramme motorvejen over Fyn. Indenfor 1 km har du et væld af muligheder for dagligvareindkøb, REMA1000, Føtex, Netto og Lidl. Samtidig er du i gåafstand til børnehave, skole (både folkeskole og friskole) samt idrætsanlæg.

Ejendommen præsenterer sig mod vejen med rødstensfacade, hvide vinduesrammer og et mørkt tag. Inde i boligen mødes man af brede, lyse parketgulve, hvidmalede vægge og lofter samt interiør i minimalistisk design.

I stueplan finder I husets hjerterum - nemlig et lækkert køkken-alrum med hvide, grebsfri elementer og en mørk bordplade - undtagen ved komfuret, hvor den er lavet af granit. Fra køkken-alrummet er der åben forbindelse til dagligstuen, som har store vinduer og trappe op til første sal. Stueplanet har desuden to værelser, hvor der fra det ene er udgang til den store højt hævede træterrasse, hvor man kan nye udsigten ind over byens tage. Derudover et dejligt badeværelse og en indbydende entré.

Første sal rummer 1. sal rummer 3 værelser - et stort værelse med sydvendtfransk altan, endnu et stort værelse med udsigt til haven, derudover et mindre gæsteværelse eller kontor. I bliver heller ikke snydt i tagetagen, for der finder i også huset store lækre badeværelse med dejlig bruseniche.

Endelig rummer underetagen et væld af muligheder med to særdeles anvendelige disponible rum foruden viktualierum, vaskerum og værksted.

Fra det ene værelse i stueplan er der jo direkte adgang til en hævet træterrasse, hvor du kan nyde udsigten over havens græsplæne, træer og buske. Haven byder derudover på endnu en træterrasse, sandkasse og et redskabsrum med overdækning til barnevogn og cykler.