Egelundvej 10, 5464 Brenderup Fyn

Charmerende ejendom få skridt fra Brenderup Skov

Villaen her emmer af historisk charme med hjemlig knitren i brændeovnen - og samtidig er den velholdt og byder på moderne komfort. Men det helt store plus er den fabelagtige grund, som ligger få skridt fra en lille fin spadseresti, der fører dig til Brenderup skov og sikker
skolevej til byens skoler.

Brenderup er beliggende på Vestfyn og med 6 min. kørsel til motorvejen og 5 minutters kørsel til Varbjerg Strand, bor du i et rigtigt smørhul.

Høje smukke løv- og grantræer danner et smukt ramme om den imponerende ca. 2.100 m2 grund, som har drivhus, dannebrog og dejlige terrasser. Når du drejer ind ad den grusbelagte indkørsel, titter ejendommen frem med lyse pudsede facader og hvide sprossevinduer, og man føler sig straks hjemme.

Ejendommen er fra 1870, og historiens vingesus fornemmes, når man bevæger sig rundt i de lyse rum. Her er synlige spær og hanebånd i lofterne, og samtidig er der masser af detaljer, som fører boligen op på niveau med moderne huse - eksempelvis det nye superlækre badeværelse med rainshower og møblement i minimalistisk design.

Boligen byder på i alt 156 m2 med spisekøkken, stue, udestue samt badeværelse, bryggers og fire soveværelser, hvoraf de to ligger på første sal. Til ejendommen hører også en garage med værksted samt en ekstra garage med tilstødende overdækning til brændestabel.

Lyder det som stedet, hvor din familie skal leve og bo? Så kontakt mig, så jeg kan arrangere en fremvisning.