Münstervej 15, Strib, 5500 Middelfart

Smukt renoveret pragtvilla i Strib

Er du på udkig efter et smukt hjem, der forener elegant, gennemført stil med klassiske referencer og masser af moderne komfort? Så bør du se nærmere på denne flot moderniserede villa, der ligger på en fredelig villavej tæt på vandet i Strib. Villaen gennemgik en totalrenovering i 2015/2016, hvor stort set alt i ejendommen blev fornyet.

Strib er den hyggelige perle ved indsejlingen til Lillebælt, og hvor byens flotte villaer danner rammen til Lillebælt. I strib er naturen i højsædet med kort gåafstand til Strib Nordstrand og det gamle færgeleje, samt Strib lystbådehavn og naturen i Røjle Mose. Med kun 5-6 minutters kørsel til motorvejen og 8 minutters kørsel til Middelfart Centrum har du let ved at komme rundt.

Villaen blev opført i 1917 (totalmoderniseret i 2015/16), og udvendigt præsenterer den sig med en smuk kontrast mellem kridhvide mure og funklende sorte tegltag af falstagsten. Lyset strømmer ind gennem småsprossede vinduer og kaster fine skygger ned på de brede, flotte lyse gulvplanker. Villaen har selvfølgelig også centralstøvsuger og er ligeledes udstyret med en indbygget feature, så man gennem et lille skab i tagetagen kan droppe sit vasketøj ned, så det rammer vasketøjskurven i kælderen. I forbindelse med moderniseringen er der selvfølgelig lavet gulvvarme i alle gulve i alle etager.

Indenfor venter et lyst, moderne hjem, der er istandsat efter alle kunstens regler og med respekt for den originale stil og ejendommens historie.

I stueplan skaber en gavmild loftshøjde, åbne rumforløb og terrassedøre i glas en skøn fornemmelse af lys og luft i boligen. Etagen byder på to dejlige stuer og videre adgang til et lækkert, moderne køkken-alrum med Svane køkkenelementer i knivskarpt design, der trækker på den minimalistiske, nordiske designtradition. Endelig er der gæstetoilet samt en entré med en superflot trætrappe op til første sal.

Soveværelserne ligger på førstesal sammen med et kæmpestort familiebadeværelse med et moderne, fritstående badekar og en skøn bruseniche med rainshower. Soveværelset har loft til kip, som giver en rigtig dejlig rumfornemmelse, og derudover er der 2 mindre børneværelser med kviste i begge.

Villaen byder herudover på en lys underetage med flotte glinsende betongulve og med flot stort badeværelse med stor bruseniche og stort skabsarrangement, vaskerum, viktualierum og 2 store disponible rum i boligkvalitet. Indgangen til kælderen sker indefra den store dobbelt carport, så du kan komme tørskoet ind i huset.

Endelig er der en dejlig, solrig have med bl.a. stor, hævet træterrasse, køkkenhave, drivhus og nedgravet trampolin og et ældre udhus til haveredskaberne og hobbyværkstedet.

Velkommen hjem.