Berildsvej 16, 5610 Assens

Villa med grøn udsigt på hyggelig, kuperet grund

På en fredelige villavej i Assens - fem minutters gang fra Peter Willemoesskolen og skoven - udbydes nu en veldisponeret familievilla med en naturskøn udsigt fra den højtliggende bolig.

Indenfor gåafstand er du inde i Assens Centrum med et væld af indkøbsmuligheder og den meget hyggelige hovedgade, som udmunder ved Assens havn.

Huset omkranses af en frodig, let kuperet have med smukke blomster, buske og skønne hyggekroge og terrasser, som er ugenerede og læfyldte takket være niveauopdelingen og beplantningen.

I huset kan du glæde dig over en funktionel indretning to sammenhængende stuer, et rummeligt spisekøkken og et bryggers, samt en soveafdeling med tre værelser, separat toilet og separat badeværelse. Hertil kommer en udestue og en lukket garage med værksted.

Stilen i huset ligner noget fra 70'erne - ganske simpelt fordi den er det. Men det betyder, at du selv får mulighed for at præge indretningen og det æstetiske udtryk. Du kan eksempelvis overveje at åbne op mellem stuer og køkken, så der kan lukkes helt af til soveafdelingen, når de voksne ser film efter ungernes sengetid.

Der er også mulighed for at genbruge nogle af de oprindelige detaljer, som de flotte bøgeparketgulve og hvis du er med på retromoden - eksempelvis er trærumdeleren mellem stuerne lige til at friske op og gøre til højeste mode.

Find selv på flere spændende løsninger - bestil en fremvisning hos Færch Bolig.