Vejrupvej 77, Indslev-Tårup, 5592 Ejby

Flot ejendom med gode bonuskvadratmeter

Med denne skønne ejendom får du ikke blot en dejlig lys bolig, men også et godt, separat beliggende kontor, et værksted og en dobbeltgarage. Ejendommen har desuden en dejlig, landlig beliggenhed i det lille lokalsamfund Indslev Tårup, blot 6 kilometer fra Ejby
og 15 km fra Middelfart.

Ejendommens moderniserede hovedhus er på 162 m2, der er fordelt på halvandet plan, og hertil kommer yderligere 123 m2 i udhusene, som består af den store dobbelte garage med automatisk elbetjente porte og et godt delvist isoleret værksted. Det giver selvsagt en masse muligheder for at få opfyldt en masse drømme - om det så er i forbindelse med arbejde eller på hobbyplan. Bygningerne er velholdte og opført i matchende arkitektonisk stil.

Boligens stueplan rummer to flotte stuer, som har et skønt lysindfald og flotte lyse gulve. Herudover er der et funktionelt køkken i tidløs stil med lyse låger og masser af bordplads og plads til køkkengrej. Stueplan rummer herudover et praktisk bryggers og et stort flot badeværelse med spabad og en stor bruseniche. Førstesalens kvadratmeter er fordelt på to store, lyse soveværelser, et toilet og en lys repos samt et stort disponibelt rum.

Sælger har indenfor det sidste år udskiftet ejendommens tidligere opvarmning til en ny Luft-Vand varmepumpe, som er med til at gøre opvarmningen billig og miljørigtig.

Udenfor er der en stor have med nyplantede træer, legeplads, køkkenhaveafdeling og en stor solrig fliseterrasse - og så er der en ekstra parkeringsplads til campingvogn, trailer eller gæster og en stor grusbelagt gårdsplads.

Ved huset ligger ca. 1.800 m2 af grunden og på den modsatte side af vejen ligger en separat grund på ca. 1.200 m2, som hører med. Denne grund består udelukkende af græs. Her kunne du evt. have en lille hest eller andre husdyr gående.

Book en fremvisning, hvis du nemt kan forestille dig et liv i disse skønne rammer.