Kogagervej 17, Korsbjerg, 5500 Middelfart

Fantastisk beliggende villa med flot udsigt over Båring Vig

Så får du denne enestående mulighed for at købe denne unikke og smukt beliggende ejendom med vidunderlig udsigt over Båring Vig.

Tilbage i 2018 stod der en træt rødstens villa i 1 1/2 plan med en gammel forfalden udbygning. Men så blev der taget fat. Med ønsket om at skabe en unik familievilla med god plads gik den nuværende ejer igang. Alt hvad der ikke kunne bruges blev fjernet - det både udvendigt og indvendigt. Visionen som den flotte villa var godkendt og der blev bygget til, så der nu er hele 293 m2 fordelt i 1 1/2 plan.

Villaen er højt beliggende mellem Røjle (lige udenfor Middelfart og Strib) og Vejlby Fed, med den smukkeste udsigt over Båring Vig fra både stueplan og tagetagen. Lige nu mangler blot de udvendige anlægsarbejder af fliser m.v. som sælger står for at gøre færdig (de udvendige billeder er et forslag til flise- og græs belægning samt hæk - dette aftales nærmere køber og sælger i mellem). Villaen er beliggende på en grund på 2.741 m2 og på trods af, at der jo er tale om et næsten nybyggeri, er der en gammel prydhave med flere store træer og buske.

Villaen indeholder i stueplan stor klinkebelagt entre med masser af skabe, badeværelse med bruseniche og smukke klinker, stort værelse, kontor/arbejdsværelse, lækker opholdsstue med udgang til 2 forskellige terrasser, pænt bryggers med klinker, stort viktualierum i forbindelse med et af huset flotteste rum - det meget store køkken alrum, hvor loftet i alrumdelen går helt til kip (altså i 1 1/2 plan). Fra alrummet er der udgang til stor terrasse.

Fra entreen er der adgang til tagetagen via en stor præsentabel trappe. Tagetagen rummer lækkert forældresoveværelse med direkte adgang til flot badeværelse med smukke klinker på væggene, stor bruseniche og badekar samt skabsarrangement med 2 håndvaske. Fra soveværelset er der udgang til altan. Derudover er der en børneafdeling med 2 børneværelser samt et stort fællesrum, som kan opdeles til et ekstra værelse og et lidt mindre fællesrum. I børneafdelingen er der også et toilet med håndvask.

Til ejendommen hører endvidere en 46 m2 dobbelt carport/udhus, hvor hele tagetagen er indrettet til disponibelt rum.

Udover de flotte klinkegulve i villaen er resten af gulvene nye sildebens parketgulve. Der er gulvvarme i alle rum.

Ejendommen opvarmes via varmepumpe og har solceller til supplement. BEMÆRK ENERGIMÆRKE PÅ HUSET ER A2020 MED EN ÅRLIG VARMEUDGIFT PÅ KUN KR. 6.700