Sverigesvej 26, 5500 Middelfart

Stor spændende villa ved Middelfart Marina og centrum

Denne velholdte villa byder på 202 spændende etagemeter med flotte, lyse opholdsrum, toplækkert køkken og badeværelse af nyere dato samt en yderst anvendelig kælder. Ejendommen ligger lige i Middelfarts smørhul og i kort gåafstand til Middelfart Marina.

Ejendommen er en pæn rødstensvilla fra 1953 med et smukt trappeparti, der byder velkommen indenfor. Boligen er moderniseret i gode materialer, stilen er indbydende, og der er et flot lysindfald i alle boligens tre plan. Køkkenets interiør er nordisk, minimalistisk med brede, hvide skuffer med vandrette greb og en tyk træbordplade i en varm nuance.

Boligens stueplan byder på køkken-alrum, to opholdsstuer og en entré, mens der på første sal er tre soveværelser og nydeligt badeværelse med fine mosaikklinker. Kælderen er utroligt lys og byder på to store, disponible rum, et bryggers og et badeværelse med samme stilsikre 2020-æstetik som i køkkenet.

Fra stuen er der også direkte adgang til en velanlagt, nem have med masser af plads til legeredskaber, boldspil og afslapning på terrassen. Haven vender stik syd, så når den danske sommer titter frem, er der ikke mange steder, der er bedre at befinde sig.

Drømmer du om et godt hjem med en skøn have og vil du samtidig gerne bo helt centralt i byen? Så vil denne dejlige bolig helt sikkert være noget for dig. Velkommen til Sverigesvej 26.