Staurbyskovvej 21, 5500 Middelfart

Velholdt etplansvilla i idylliske omgivelser lige udenfor Middelfart

Udsigten fra denne villa er intet mindre end betagende. Fra vinduerne kan du betragte, hvordan naturen males i nye farver, som årstiderne skifter. Her er fredeligt, og samtidig ligger huset lige udenfor Middelfart og blot et par kilometer fra Strib. Selve ejendommen byder på 140 m2 i ét plan med masser af charme og en smukt anlagt have. Fra huset har du kun ca. 100 meters gang så er du inde i Staurby Skov, hvor Middelfart kommune har anlagt brede stier og mountainbike trails.

Ejendommens rødbrune træværk matcher perfekt de naturskønne omgivelser og facadernes røde sten. Huset er opført i 1960, men er renoveret i 2006, så det fremtræder generelt i god stand. Særligt køkkenet, som er udført i massiv bøg og stuen er up to date, mens du nok vil vælge at give en opfriskning til enkelte af de andre rum.

Indenfor er boligen lys og indbydende med store vinduer, der lader indfaldslyset og udsigten få de bedste betingelser. Boligen er indrettet med en hyggelig stue med brændeovn, et flot køkken i massiv bøgetræ med separat viktualierum og tre soveværelser samt en lys entré, et flot nyere og charmerende gæstetoilet og et badeværelse med dejlig stor bruseniche. Hertil kommer desuden et flot træbeklædt udhus på 28 m2 samt et mindre værksted/redskabsrum.

Fra køkkenet er der direkte udgang til en hævet træterrasse, der vender ud mod skoven. Smukke buske og blomster i alverdens farver danner en fin ramme om en velholdt græsplæne, eller som ungerne måske vil kalde den, boldbane.

En super mulighed for dig, der sætter pris på en naturskøn udsigt og som samtidig gerne vil bo tæt på hverdagens bekvemmeligheder. Book en fremvisning nu.