Hovkrogvej 64, Vejlby Fed, 5500 Middelfart

Idyllisk ejendom fra 2007 med gode udbygninger og en smuk have

Under 500 meter fra den kridhvide sandstrand ved Vejlby Fed ligger en yderst charmerende ejendom med gode udbygninger og venter på at slå dørene op for nye ejere. Villaen er opført i 2007 og er et eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at kombinere moderne komfort med charme og sjæl.

Selvom du er kommet lidt på landet, så har du ikke længere end 4,5 km til Strib med skole, daginstitution og idrætsfaciliteter for ikke at nævne indkøbsmuligheder. Du har ligeledes kun 4,5 km til motorvejen, som hvis du pendler til og fra arbejde er det let. Slutteligt har da 6,5 km til Middelfart.

De gråpudsede facader, det mørke tag og de hvide sprossevinduer falder perfekt ind i de idylliske omgivelser, og atmosfæren indenfor matcher det ydre. Her holder fyldningsdøre, en stor karnap og en dejlig altan på første sal idyllen intakt, mens et stilrent og minimalistisk køkken med køkken-ø bidrager til følelsen af at være i et nyere hus.

Boligens 195 m2 er fordelt på to plan, og herudover får du en række gode bonuskvadratmeter i udhusene. Hovedhusets stueplan rummer et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue, og på denne etage er der også to soveværelser, et badeværelse og et bryggers. Førstesalen er indrettet som en stor stue, men her kan du også lave soveværelser, kontor eller lignende. Der er badeværelse på denne etage også. Udhusene er i flot stand, og de giver dig et væld af muligheder. I dag bliver de brugt som værksteder og til opbevaring, men her kan laves alt fra atelier til fitnessrum.

Bygningerne omkranser en imponerende gårdsplads med god plads til grillfester, afslapning og til at lære at køre på cykel. Selve haven er velanlagt med en spændende og varieret beplantning og masser af fløjlsblødt græs.

Book en fremvisning af Hovkrogvej 64, hvis du er til den charmerende stil, men samtidig godt kan lide, at komforten er i top.