Storebæltsvænget 36, 5500 Middelfart

FLOT OPDATERET ETPLANSVILLA PÅ 179 M2 I MIDDELFART

Velkommen til denne dejlige etplansvilla, som oprindelig er opført i 1985 og tilbygget i december 19994. Ejendommen har fået nyt tag i maj 2017.

Villaen er beliggende op til stisystem, som forbinder huset med Lillebæltsskolen indenfor 300 m og Lillebæltshallen indenfor 300 m. Det er kun 500 m til daginstituioner og indkøb.

Villaen er vanvittig godt indrettet idet huset centrale midterakse indholder det flotte og opdaterede køkken/alrum med det flotte Svanekøkken fra 2006, som er holdt i sorte højglanspolerede låger og uforgængelig granitbordplader. Køkken/alrummet er blevet udvidet med et tidligere værelse og entre, da nuværende sælger lavede tilbygningen til huset. Der er fra alrummet udgang til den dejlige delvist overdækkede og vestvendte træterrasse, hvor aftensolen kan nydes. I midteraksen findes også det klinkebelagte bryggers/indgang og den lyse vinkelstue.

I den nordlige ende af huset, ligger der 2 værelser med deres eget badeværelse med bruseniche. Det ene af disse værelser har egen indgangsdør, Så helt perfekt for den store teenager. I den sydlige ende af huset ligger der ligeledes 2 store værelser og et stort lækkert badeværelse med stor bruseniche og hjørnespa.

Men det er ikke nok med det - du kan altid komme tørskoet ind i huset, når du stiger ud af bilen - du skal flot køre ind i garagen med den elektroniske port og så er du i ly for regnen. Garagen er nemlig bygget sammen med huset og udvidet i 2012/13. I forbindelse med garagen er der 2 udhuse.

Når du bevæger dig rundt i den nemme og overskuelige have er du helt ugenert fra dine naboer og de er ugenert fra dig.

Kom og booke en fremvisning før det er for sent.