Østre Hougvej 38B, 5500 Middelfart

Lys, moderne og velindrettet etplansvilla fra 2008 med bedste beliggenhed i Middelfart

Villaen med 148 m2 boligareal ligger halvvejs mellem Middelfart Marina med dejlig badestrand og Middelfart Banegård, som I kan nå efter bare 5 minutter til fods, og desuden bliver Middelfart Sygehus jeres genbo. Både de nærmeste skoler og gode indkøbsmuligheder venter også indenfor max 500m. Er du golfspiller har du under 1 km til driving range på Lillebælt Golfklub meget overskuelig og det nærmeste busstoppested ligger næsten lige for enden af indkørslen.

Villaen er placeret på en kotteletgrund afskærmet fra trafik og er fuldstændig ugenert fra alt og alle.

Med sine tre gode værelser, de to pæne badeværelser med bruseniche og gulvvarme samt et godt og stort, lyst opholdsmiljø med stue og køkken-alrum ud i ét har denne indbydende etplansvilla fra 2008 alt, hvad der skal til for at skabe en dejlig ramme om dagligdagen for såvel parret som den lille familie. En villa der både tiltaler de unge og de ældre. Ejendommen har flotte parketgulve, hvor der ikke er klinkegulve

Her er også sørget for indbyggede skabe, og fra husets rummelige bryggers er der adgang til et viktualierum samt direkte udgang til carporten. Dertil kommer, at I får et godt opbevaringsskur og værksted, og i haven venter en solrig terrasse.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning, så I kan opleve Østre Hougvej 38B på nærmeste hold.