Islandsvej 12, 5500 Middelfart

Velindrettet og velholdt villa nær Middelfart Marina

Endelig kom en af disse meget efterspurgte villaer til salg . Villaens boligareal på 87 m2 er indrettet i delvist forskudt plan, og dertil kommer gode bonuskvadratmeter i den 32 m2 store kælder.

Villaen er beliggende i Landekvarteret med blot 3 min gang til Lillebælt, Bådelauget Hov, Middelfart Marina og hele det flotte område i Teglgårdsparken. Udvides gåturen til 5 min, er man også kommet ind i Teglgårdsskoven. Indkøbsmulighederne har du også indenfor 5 min gang i Rema 1000. Med et yderligere lille smut er du gået igennem banegårdens tunnel og er nede i centrum af Middelfart.

Villaens stueplan giver dig et hyggeligt opholdsmiljø med et dejligt lysindfald og charmerende trægulv. Her ligger stue, nyere flot køkken og alrum i åben forbindelse, og der er udgang til den vestvendte terrasse, som ligger dejligt i læ. Værelsesafdelingen tæller tre værelser og et renoveret badeværelse med bruseniche, som suppleres af endnu et nyere badeværelse i kælderen, hvor der derudover er et værksted samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Husets placering på den 702 m2 store grund giver plads til et nydeligt ankomstareal ud mod vejen, som er anlagt, så det er let at holde. Baghaven, der udgør langt den største del af grunden, er fuldkommen afskærmet og således dejlig privat. Endelig er den sydvendt og dermed også optimalt disponeret i forhold til at få flest mulige timer i selskab med solens stråler.

Kontakt mig for en nærmere præsentation.