Kirkevej 17, 5580 Nørre Aaby

Velindrettet villa centralt i Nørre Aaby

Det er en virkelig indbydende ramme om familielivet, der venter jer på Kirkevej 17 i Nørre Aaby, hvis denne charmerende og velholdte ejendom fra 1929 bliver jeres. Ejendommen har ca. 15 år gammelt IBF Cementstenstag på hovedhuset, så det er en af de ting du ikke behøver spekulere på

Villaen byder på 155 lyse kvadratmeter, og boligens tre gode soveværelser ligger på førstesalen sammen med et toilet samt en dejlig repos, hvor du kan indrette dig med kontor. Badeværelset finder I forbindelse med det rummelige bryggers, mens resten af stueplan tæller en entré samt en lækker stor vinkelstue, som bindes sammen med spisekøkkenet via en skydedør. Spisekøkkenet har nyt linoleumsgulv og friske nymalede låger. Fra spiseafdelingen i stue er der dør ud til terrasse og have, som ligger fuldstændig ugenert fra naboerne.

Atmosfæren er dejligt lys i hele boligen, og udendørs kan I glæde jer til at nyde de solrige stunder i såvel haven som på terrassen, der ligger godt i læ i vinklen mellem huset og ejendommens garage.

Beliggenheden giver jer let adgang til motorvejen og gåafstand til alle Nørre Aabys tilbud og faciliteter, der foruden skole og pasningsmuligheder tæller blandt andet gode indkøbsmuligheder og den lokale togstation, som sikrer jer let adgang til eksempelvis Middelfart og Odense.

Kontakt mig for en fremvisning og hør mere.