Vejrøvænget 76, 5500 Middelfart

Attraktiv etplansvilla nær golfbane og marina

Med blot 300 meter til Golfklubben Lillebælts bane er denne etplansvilla et match, hvis du er bidt af golf. Stævner du hellere ud på bølgen blå, så kan du ligeledes glæde dig over, at du blot har 650 meter til Middelfart Marina. Fra den fredelige villavej er der kun en kort cykeltur til alle hverdagens nødvendigheder.

Villaen måler 130 m2, og med fire regulære værelser er her god plads til børnefamilien. Der er adgang til både skole daginstitution og idrætsfaciliteter via veludbygget stisystem, hvor børnene kan færdes sikkert. Både bryggerset og badeværelset har gulvvarme. Der er et dejligt og yderst velholdt køkken, som er i åben forbindelse med den store kombinerede spise- og opholdsstue. Fra stuen er der udgang til den ugenert sydvest vendte terrasse og hvis du bevæger dig rundt om husets vinkel har du endnu en stor terrasse, hvor du både kan nyde morgen og aftensolen.

Villaen har i 2011 fået isat nye Rationel Trævinduer med aluminiumslister og 2 lags energiglas. Samtidig er den udvendige træbeklædning på facader, gavle og udhæng udskiftet til det vedligeholdelsesfri IvarPlank. Så fremadrettet skal du heller ikke tænke på maling af huset - kun carport og udhus.

Køkkenet og badeværelset har LED-spots, og som en fin detalje er der også spots indbygget i udhængene ved den sydvestvendte terrasse og den vestvendte gårdhave. Her kan solen nydes dagen lang. Den ugenerede have er anlagt med græsplæne, og den er nem at holde, ligesom her er plads til en køkkenhave.

Ejendommen fuldendes af en carport med tilstødende skur.

Kontakt mig allerede i dag, så arrangerer jeg en fremvisning.