Hollændervej 89, 5500 Middelfart

For Middelfart kommune udbydes denne ejendom i henhold til BKG nr. 799 af 24/6 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens og henholdsvis regionens faste ejendomme

Villa i Hollænderkvarteret med plads til den store familie

Med to separate boligafsnit er denne villa ideel til jer, der vil bo flere generationer under samme tag. Villaen ligger centralt i Middelfart, og nem adgang til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder får hverdagen til at glide nemt og bekvemt.

Den ene boligsektion består af en lille lejlighed med egen indgang, et værelse, et badeværelse, et tekøkken samt en stue - ideelt som teenageafdeling eller til den ældre generation. Det store boligafsnit har fire gode værelser, et badeværelse med bruseniche og badekar samt et stort opholdsområde, hvor køkken og stue glider ud i ét. Stuen har brændeovn og mange indretningsmuligheder, og her er et fantastisk lysindfald fra karnappens sydvendte vinduer. Huset rummer desuden en kælder med værksted, badeværelse, vaskerum og disponible rum.

Med til ejendommen hører en stor, ugeneret have, der er nem at holde. Og med sydvendte terrasser kan sommersolen nydes til fulde.

Kontakt mig for mere information.

Det fuldstændige udbudsmateriale kan hentes med at kontakte Færch Bolig på mail jf@faerchbolig.dk eller telefon 30898067. Ejendommens pris er en minimumspris - alle tilbud derunder vil blive forkastet. Tilbudfrist er d. 21/10 2019 kl. 12.00. Alle tilbud skal afgives til Færch Bolig på mail f@faerchbolig.dk eller i lukket kuvert hos Færch Bolig, Udsigten 14, 5500 Middelfart