Æbeløvej 2, 5466 Asperup

Velholdt villa på børnevenlig blind vej

På Æbeløvej 2 bor du på en stille vej, og du bor samtidig helt centralt i forhold til Bårings faciliteter: Dagli'Brugsen og skolen med integreret vuggestue og børnehus ligger nærmest lige rundt om hjørnet (indenfor 500 m). Og der er ikke meget længere til hverken den store legeplads eller forsamlingshuset.

Villaen på 124 m2 fremstår rigtig pæn vandskuret og hvidmalet og med forholdsvis nyt ståltag. Så udvendigt skal du ikke forvente nogen omkostninger foreløbig til vedligeholdelse m.v.

Villaen fra 1965 giver dig en standsmæssig velkomst i den lyse entré. Herfra har du adgang til badeværelset, som er meget flot og totalistandsat for få år tilbage, køkkenet, hvor der er plads til en lille spiseplads og den store vinkelstue. Stuen har udgang til terrassen, og den er samtidig af så gavmild en størrelse, at her kan etableres et ekstra værelse. Huset byder allerede på to gode af slagsen, og derudover er her et bryggers med fin plads til både tøjvask og opbevaring.

Både i for- og baghaven er der terrasser. Særligt på terrassen i baghaven er du helt afskærmet og privat - et dejligt sted at nyde en stund under åben himmel. Sidst, men ikke mindst, er der med carport og skur, begge på 20 m2, også fin plads til såvel bilen som til opbevaring og værksted.

Kontakt mig for en fremvisning.