Brovejen 195, 5500 Middelfart

Familievilla med mulighed for erhverv eller bare et stort lege/hobbyrum

Er du på udkig efter en familievilla med mulighed for at drive erhverv - eller vil du bare have et stort rum til din hobby eller et tumlerum til alle børnene og deres venner? Så er denne rødstensvilla centralt i Middelfart noget for dig. Med fire værelser og store opholdsrum er her plads til børnefamilien, og her er ligeledes en separat sektion med egen indgang og stort vinduesparti mod vejen, som snildt kan indrettes til salon, klinik eller kontor - eller som seperat afdeling til familiens teenager. Der har tidligere været både frisørsalon og dagpleje i denne afdeling af ejendommen.

Førstesalen byder på fire gode værelser og et toilet, og kælderen er indrettet med disponible rum. Stueplanet rummer et nyere badeværelse samt et stort opholdsområde, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med tre stuer. Her er masser af lys og luft, og direkte adgang til en hævet, sydvendt terrasse gør det nemt at servere måltiderne i sommersolen med udsigt til den lukkede haves græsplæne og bede.

Fra adressen er der gåafstand til skole, daginstitution og indkøb. Gåafstand er ikke nogen overdrivelse med 500m til Østre skole, 700 m til Fænøsund Friskole, 800m til Daginstitutionen Nysgerium med både vuggestue og børnehave, 5 m til Rema 1000. Oveni det har du 200m til Middelfart Banegård og 5 minutters kørsel til motorvejen.

Som toppen af kransekagen har du 500m til Fænøsund og Middelfart Marina med badestrand og 800m til Hindsgauls skove.

Sælger har netop fået tilbudt indlæggelse af fibernet fra EWII - 100/100 mbit med gratis installation og 6 måneders gratis abonnement. Forhør nærmere derom. Ejendommen er i dag tilsluttet Stofa.

Kontakt os for en fremvisning.