Brovejen 264, 5500 Middelfart

Klassisk murermestervilla med gåafstand til det hele

Her får du en klassisk murermestervilla med masser af stemning og charme. Huset har god plads til børnefamilien, og ejendommen byder også på en lille og nem men hyggelig have. Fra ejendommen er der tilmed gåafstand til det hele. 5 minutters gang til Fænøsund med Middelfart Marina og badestrand lige ved siden af, 3 min. gang til Middelfarts nye daginstitution Nysgerium med både vuggestue og børnehave, 5 min. gang til folkeskole og friskole og ikke mindst 5 minutters gang til Middelfart hyggelige centrum og havnefront. Skal du pendle har du ligeledes kun 5 minutters gang til banegården. Hvis du vil en tur i skove eller hygge dig i Hindsgavl dyrepark, kan du klare dette på 10 minutters gang. Skal du pendle i bil har du kun 5 min. kørsel til motorvejen.

Med den hvidpudsede facade og tagets sortglaserede tegl fra 2008 emmer villaen af charme. Boligen tæller 145 m2 i to etager, og dertil skal lægges en anvendelig kælder på 90 m2. Størstedelen af boligen har trægulve, hvoraf nogle er dækket af gulvtæpper, og en fin detalje er trappen med håndliste i træ og husets fine fyldningsdøre. I stueplan får du glæde af det store kombinerede køkken/alrum og stue med direkte udgang til haven. Køkkenet er fra Kvik og lavet i 2005. Samtidig har du et stort værelse, entre og gæstetoilet i stueplan. Tagetagen består af ikke mindre en 3 værelser og lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Kælderen er et rent teenageinferno med dejligt indrettede disponible rum, og endda eget toilet og thekøkken. Derudover selvfølgelig det gode viktualierum og vaskerum, som ligeledes er med bruser.

Kontakt os for en fremvisning.