Gl Banegårdsvej 41, 5500 Middelfart

RØDSTENS VILLA I 3 PLAN 200 M FRA LILLEBÆLT OG 1 KM FRA MIDDELFART C

Her får du muligheden for at købe denne gemmenførte villa, som står med både moderniseret køkken og 2 nyere badeværelser (fra 2016). Villaen som er opført i røde teglsten og med rødt tegltag er tilbagetrukket fra vejen og virker ugenert fra naboer.

De nuværende ejere har ligeledes haft gravet kælderen ud og lavet ekstra lofthøjde og indrettet kælderen i boligkvalitet, som 2 teenagere vil elske. Der er direkte udgang fra det ene af de disponible rum til terrassen, som er placeret foran ejendommen.

Der er et hav af gode kvalitetsmaterialer i ejendommen - udover flotte brædde og klinkegulve, er der mahogni vinduer og døre i ejendommen. I kælderen er der støbt gulv med gulvvarme, og det flotte betongulv er glasseret med epoxylak, så det fremstår meget flot og rustikt.

Indretningen i huset er som sådan en skal være - hvidt køkken/alrum med god spiseplads, som er i sammenhæng med opholdsstue med flot brændeovn placeret midt i rummet. Fra opholdsstuen er der en dobbeltdør til have/hyggestuen, som er fuldt isoleret og opvarmet. I stueplan er der derudover entre samt et lækkert og meget tiltalende badeværelse.

Tagetagen er indrettet med ikke mindre end soveværelser og 2 gode børneværelser alle med flotte trægulve. Udover dette vil en køber have mulighed for at lave et ekstra toilet, i et gammel badeværelse, som ikke er i anvendelse længere - eller udvide soveværelset, hvor der er kig til den nye Lillebæltsbro.

Kælderen er som tidligere omtalt totalmoderniseret og indeholder udover de 2 store disponible rum et stort bryggers, hvorfra der også er direkte udgang til terrassen. Der er ligeledes etableret flot nyt badeværelse med bruseniche. Under havestue er der en gammel garage, som alene i dag fungerer som udhus.

Du møder samtidig en dejlig opvokset have med 2 gode terrasser.