Tårupvej 34, 5500 Middelfart

Her har du lige fået 28.000 m2 jord forærende!!!

DE FLOTTE FACADER PÅ EJENDOMMEN ER FACADEFORSLAG TIL HVORLEDES EJENDOMMEN VIL KUNNE KOMME TIL AT SE UD, HVIS DU FÅR DEN MALET

Sælger har lige foræret dig 28.000 m2 jord helt gratis på denne ejendom. Ejendommen har nu et grundareal på 3,8 HA jord. Oveni det får du ligeledes en pæn nyrenoveret (i 2018) bolig på 171 m2 med en beliggenhed helt i top lige uden for bygrænsen.

Der er kun en cykeltur på små 10 minutter til Strib skole, hvoraf de 6 min er på det dejlige veludbyggede stisystem i Strib. Der er under 5 minutters cykeltur til Strib Fritids- og Kulturcenter, hvor der er et godt foreningsliv man kan del i.

Ejendommen fremstår med renoveret tag og vandskurede vægge. Sælger har bevist valgt ikke at male væggene, så en køber har mulighed for at få ejendommen malet i den farve man foretrækker - dette arbejde udføres gerne af sælger.

Ejendommen som er renoveret i 2017/18 indeholder klinkebelagt spisekøkken, renoveret badeværelse med bruseniche, dejlig vinkel opholdsstue, som er nem at møblere. Fra stuen er der udgang til en stor overdækket terrasse. Derudover er der et stort bryggers.

Tagetagen står helt ny og er indrettet med et stort soveværelse, stor regulær repos, som kan fungere som arbejdsrum eller hyggerum for børnene samt 2 gode børneværelser.

På en nedlagt ejendom følger der naturligvis også lidt udhuse med - de fleste vil sige, at der heldigvis ikke er for meget men lige tilpas, idet der er et velfungerende værksted og fyrrum samt depotrum og en ældre ladebygning.

En ejendom med mange muligheder og en fantastisk beliggenhed, som du bør unde dig selv at se nærmere på.