Røjleskovvej 15, 5500 Middelfart

Spændende landejendom med mange muligheder og naturskøn beliggenhed

Fem minutters kørsel fra Strib finder I denne spændende landejendom fra 1926, hvor mulighederne er mange.

EJENDOMMEN FREMSTÅR NU NYMALET UDVENDIG, SÅ DU IKKE SKAL TÆNKE PÅ DET DE FØRSTE MANGE ÅR.

Med en 10.000 kvadratmeter stor grund får I en stor, kuperet hestefold med fast bund i løsdriften, en skøn parklignende have med voksne træer, bærbuske og frugttræer samt en flot vestvendt gårdsplads med god plads til parkerende gæster og hertil en dejlig aftenterrasse med udsigt til Lillebælt.

Her får I til den ene side Stribs mange muligheder for indkøb, moderne skole, sportshaller/idrætsfaciliteter, lystbådehavn med mere, mens I til den anden side finder mange naturskønne oplevelser ved Røjle Klint og Kasmose skov.

Endvidere har I bare få minutters kørsel til Fynske motorvej, så I hurtigt kan være i Odense og Fredericia.
.
Huset fremstår strålende flot fra yderst til inderst, og garanterer med en god indretning og mange vinduespartier en lys og lækker boligatmosfære i hele hjemmets 151 boligkvadratmeter. I stueetagen finder I en entré, der er indrettet som bryggers med god plads til opbevaring og vasketøj, et flot badeværelse, et værelse/kontor samt husets naturlige samlingspunkt, som er det rummelige og veloplyste køkkenalrum i åben forbindelse til opholdsstue med brændeovn. Her venter jer et fantastisk lysindfald og flotte udsigter over området samt udgang til både øst og vestvendt fliseterrasse. Fra stuen har I adgang til førstesalens repos, hvor I finder to gode værelser og et dejligt soveværelse med udgang til fladt tag, hvor der let kan etableres altan.

Til huset hører også en 72 kvadratmeter stor carport med tilhørende udhus, et rummeligt fyrrum og værksted, stor løsdrift, samt en autentisk og velholdt staldbygning med god opbevaringsplads og en spændende førstesal med loft til kip og gode muligheder for indretning af kreative værksteder.

Endvidere får I en flot petanquebane samt en hyggelig og fuldt isoleret datja med brændeovn (placeret i udhuset ved carporten), hvor I kan nyde et fantastisk vue udover området hele året rundt.

Hvis I drømmer om en mulighedsrig ejendom i fredelige og naturskønne omgivelser og samtidig tæt på byens mange muligheder, så er Røjleskovvej 15 et godt bud på jeres nye hjem.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.