Møllebakken 14, 5500 Middelfart

Flot murstensvilla nær strand og vand

Velindrettet villa beliggende få hundrede meter fra gode badestrande og samtidig lige i nærheden af skole, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og andre dagligdags fornødenheder. Her bor man i hyggelige og familievenlige Strib med få minutters kørsel til motorvejen og bare fem kilometer til Middelfart.

Der er fra grunden udsigt til Lillebælt, og skulle man få lyst til at bygge ovenpå, vil man få sig en uovertruffen udsigt til Lillebælt.

Denne rummelige etplansvilla er opført i 1965 og rummer 157 godt udnyttede kvadratmeter. Huset er løbende vedligeholdt og besidder stadig mange flotte, originale detaljer, som er værd at lægge mærke til.

Fra hoveddøren træder man ind i en nydelig entré med gode garderobefaciliteter. Herfra er der adgang til en stor, flot vinkelstue med smukke parketgulve og udgang til både vestvendt terrasse og en skøn, sydvendt fuldt isoleret og opvarmet havestue(godkendt til beboelse). I opholdsstuen er der gavmild plads til både spisebord og sofahjørne, og fra spisestuen er der forbindelse til et ældre, men funktionelt køkken med lille spiseplads.

Endelig byder villaen på et dejligt soveværelse med indbyggede skabe, to gode værelser (det ene er godt gennemgangsværelse til bryggerset), et badeværelse med bruseniche og et rummeligt bryggers med tilhørende viktualierum og egen indgang fra garagen.

Udenfor venter en smukt opvokset og meget velholdt have og et praktisk værksted.

Alt i alt en spændende villa, hvor køber har gode muligheder for at sætte sit helt eget præg på indretningen. Ring allerede i dag for en fremvisning.