Tjørnevej 14C, 5591 Gelsted

Velholdt rækkehus i fredelige omgivelser

I hyggelige Gelsted, som byder på et rigtig godt naboskab og et aktivt foreningsliv, finder I dette hyggelige og velholdte rækkehus. Fra ejendommen har I gåafstand til togstationen med hurtigt og nem adgang til Odense samt til Superbrugsen med apotek og en rigtig god slagter.

Rækkehuset er opført i 1979 og står flot og velholdt med røde murstensfacader. Alle ydre døre og vinduer er sat op i 2015 og giver boligen et flot lysindfald. Huset står velplaceret på en 470 kvadratmeter stor grund, hvor I får en rummelig østvendt fliseterrasse, en 14 kvadratmeter stor carport med tilhørende udhus samt en flot og uforstyrret, vestvendt baghave med tilhørende fliseterrasse. Boligen har desuden adgang til fibernet.

De 93 boligkvadratmeter står nymalede og indflytningsklare. Her får I en rummelig entré, en baggang indrettet som bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, et flot badeværelse og to værelser, hvor soveværelset har integreret skabsplads. Køkkenalrummet er flot og lyst med spiseplads og er placeret i åben forbindelse med en rummelig opholdsstue. Både alrum og opholdsstue har udsigt over og udgang til haven.

Den vestvendte baghave er indrammet af høje hække, så I kan færdes ganske uforstyrret. Haven er anlagt med træer og bede, så der er mulighed for at udfordre de grønne fingre, mens den vestvendte terrasse nærmest indbyder til afslappende stunder og hyggelige grillaftener under eftermiddags- og aftensolen.

Drømmer I om et rækkehus i fredelige omgivelser med et rigtig godt naboskab, så kontakt os allerede nu for en fremvisning.